Muita asioita

Oikeuksienvalvontavastaava

Aivoliitto pyrkii tehostamaan paikallistason oikeuksienvalvontaa nimittämällä kuhunkin paikallisyhdistykseen oman oikeuksienvalvontavastaavan. Tehtävään on  yhdistyksemme alueelle nimetty Tuuli Niemi, jolle Aivoliitto välittää ajankohtaista tietoa sosiaali- ja terveysturvasta.

Lue tästä    (Valitettavasti entistä sivua ei vielä löydy)

Tuuli Niemi

toimintaterapeutti
puh. 044-500 5235
tuuli.niemi(at)gmail.com


Jäsenasiat

Aila Stauffer  puh. 040 575 7792, aila.stauffer(at)dnainternet.net
Muistathan ilmoittaa muuttuneet yhteystietosi, jotta saat yhdistyspostia!


Yhdistyksemme myy T – paitoja

koot M – XXXL, väreinä musta, sähkönsininen, viininpunainen ja turkoosi. Paidoissa on edessä yhdistyksemme logo. Paitoja saa ostaa Liisa Mankiselta 10 €/kpl illanvietoissa.


Illanviettomme

Syksyllä kerhoillat jatkuvat uudessa osoitteessa Henrikin kirkon seurakuntasalissa Peltolantie 2, 20720 Turku. Pihalla on ilmaiset parkkipaikat. Bussilla numerolla 61 pääsee lähelle. Ohjelma ilmestyvässä jäsenkirjeessä.
Kevään 2021 kerhoilta pidetään uudessa paikassa Peltolantie 2.

Terveisin puheenjohtaja Lauri Ljungqvist

 Lakipalvelua jäsenistölle

Lakipalvelua jäsenistölle sosiaaliturvaan ja kuntoutukseen liittyvissä lakikysymyksissä:

Anu Aalto anu.aalto(at)ms-liitto.fi puh. 040-734 5773 to-pe klo 8-16. Palvelu on jäsenille maksuton. Huom! Ei yleistä lakineuvontaa.

Jukka Kumpuvuori tarjoaa lakineuvontaa TVJ ry:n jäsenjärjestöjen jäsenille. Jos sinulla on hakemus vammaispalveluun tai KELAan mielessä, tai olet jo saanut kielteisen päätöksen ja mietit miten eteenpäin, soita ja kysy lakimieheltä neuvoa! www.kumpuvuori.fi

VAIN maanantaisin klo 17-18 puh.050 552 0024