Meri-Karina täyttyi AVH-yhdistyksen väestä

9.10.2023

Virkistysviikonloppu Meri-Karinassa kokosi yhteen noin 60 yhdistyksemme jäsentä. Viikonlopun touhujen lomassa oli helppo tutustua uusiin ihmisiin ja päivittää kuulumiset tuttujen kanssa.

Ohjelmaa oli runsaasti, ja kaikki tunsivat löytäneensä itselle sopivia virikkeitä. Toimintapisteillä askarreltiin, tanssittiin, pelattiin bocciaa ja pelikerhosta tutuksi tullutta Skip-boa. Sanapeli ja Ahaa-aivotreenit sekä muut hauskat yhteiset puuhat hieroivat aivonystyröitä ja laulaessa murheet kaikkosivat. Välillä lepuutettiin koko kehoa äänimaljarentoutuksessa. Taidekappelin näyttelyyn tutustumisen yhteydessä saimme myös hiukan raikasta ulkoilmaa. Muu ulkoilu jäi Pirjo-myrskyn tuomien vesisateiden vuoksi vähemmälle, ja makkaratkin paistoimme kodan sijaan uunissa. Urheimmat lähtivät kuitenkin lenkille ja jotkut hakivat lisävoimaa aamu-uinnilta raikkaassa merivedessä.

Kaiken touhun ja tiimellyksen keskellä parasta kaikessa olivat kuitenkin iloiset, osallistumaan innokkaat ystävät ja yhdessäolo. Vertaiskeskustelut ovat tärkeä osa yhteisiä tapahtumia. 

Toiminta solahti mukavasti uusien seinien suojiin. Uteliaana jäämme odottelemaan, mitä seuraavalla kertaa tapahtuukaan!

Kuvat ovat hallituksen jäsenten ottamia ja läsnäolijat antoivat suostumuksensa julkaisuun.