Salon AVH-kerho

Yhdistyksestä

Kerho toimii salonseutulaisten aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden ja heidän läheistensä ja avustajiensa vertaistukimuotona. Kokouksiin pyydetään vierailijoiksi eri alojen asiantuntijoita ja aiheiksi valitaan kerholaisia kiinnostavia asioita, kuten sairauteen, vammaisuuteen ja elämähallintaan liittyvät teemat. Lisäksi järjestetään erilaisia tutustumiskäyntejä, retkiä ja muuta kevyttä ohjelmaa, jonka tavoitteena on mielenvirkistys ja arjessa jaksaminen.  


Toiminta

Kerho kokoontuu Syty ry:n tiloissa osoitteessa Helsingintie 6, katutaso. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden toisena torstaina kello 15 alkaen.

Tilat ovat esteettömiä. 

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Sähköpostiosoite on salonavhkerho(at)gmail.com. Kerholle tulleet sähköpostit pyrimme lukemaan kaksi kertaa viikossa ja vastaamme niihin mahdollisuuksien mukaan. Jätäthän siis viestiin yhteystietosi, niin saamme sinuun tarvittaessa yhteyttä  

Kevään 2023 ohjelmaa

torstai 12.1. klo 15 Terhi Lehtovaara, Salon seurakunta,Hoivamuusikon työ ja musiikin vaikutus kuuntelijaan

torstai 9.2 klo 15  Kirsi Lukka-Aro, Aivoliitto,  Aivoliiton Aivoterveysosaaja-projekti

torstai 9.3. klo 15 Aivoliiton koulutettu aivoterveysosaaja Pia Sillsten, Aivoterveys, ihmissuhteet ja ystävyys.

Torstai 13.4. klo 15 Kela, Eläkeläisen Kelan etuudet. Yhteistyöluento Salon Luustoyhdistyksen kanssa.

Torstai 11.5. klo 12 alkaen Vuohensaaren onkiretki. Turkulaiset kutsuttu mukaan.

Erityisryhmien kuntosalivuoro

Tarkista salivuoron ajankohta osoitteesta Salo.fi/vapaa-aika/liikunta. Kaupungin liikuntaoppaan voi noutaa  kaupungintalolta,  kirjastosta, uimahallista  ja muista ilmoitetuista paikoista.


TÄLLÄ HETKELLÄ AJANKOHTASTA

Tuettu loma Lehmirannassa 15-20.5.2023

Turun AVH-yhdistys ry:lle on myönnetty tuettua lomaa vuodelle 2023 ja  saimme hakea mukaan lomalle Hakuaika on päättynyt 15.2. 2023.Lomteemana on vertaistukiloma. Omavastuuna 100 €/henkilö 5 vrk. Lomalle hyväksytyt saavat asiasta tiedon ajoissa ennen lomaa. Niille, joita ei ole hyväksytty, ei ilmoiteta mitään. 

Turun Yhdistys järjestää lomalle osallistuville maksuttoman kuljetuksen. Salosta pääse siihen mukaan, mikäli mahtuu ja on Turun yhdistyksen jäsen.