Salon AVH-kerho

Yhdistyksestä

Kerho toimii salonseutulaisten aivoverenkiertohäiriön sairastaneiden ja heidän läheistensä ja avustajiensa vertaistukimuotona. Kokouksiin pyydetään vierailijoiksi eri alojen asiantuntijoita ja aiheiksi valitaan kerholaisia kiinnostavia asioita, kuten sairauteen, vammaisuuteen ja elämähallintaan liittyvät teemat. 

Lisäksi järjestetään erilaisia tutustumiskäyntejä, retkiä ja muuta kevyttä ohjelmaa, jonka tavoitteena on mielenvirkistys ja arjessa jaksaminen.  Katso toiminnasta tarkemmin uusimmasta jäsenkirjeestä!


Toiminta

Kerho kokoontuu Syty ry:n tiloissa osoitteessa Helsingintie 6, katutaso. Kokoukset pidetään pääsääntöisesti joka kuukauden toisena torstaina kello 15 alkaen.Tilat ovat esteettömiä. 

Kesäaikana iltatorstaisin klo 14 alkaen terassikahvit kahvila Wilhelmiinan terassilla. 

Elokuun toisena torstaina Vuohensaaripäivä klo 12 alkaen. 

Kokoonnumme myös satunnaisesti Somerolla. Somerolaiset ovat tervetulleita sekä Salon kerhon että koko yhdistyksen toimintaan.

Kaupungilla on erityisryhmille oma kuntosalivuoro. Tarkista salivuoron ajankohta osoitteesta Salo.fi/vapaa-aika/liikunta. Kaupungin liikuntaoppaan voi noutaa  kaupungintalolta,  kirjastosta, uimahallista  ja muista ilmoitetuista paikoista.

Tervetuloa!

Yhteystiedot

Puheenjohtaja Juha-Pekka Saarimaa, puh. 045 107 7797 sähköposti saarimaajuhapekka@gmail.com .